Kiitosaihe Bulgarian aktiosta !

Koimme miten rukouksen käsivarret kantoivat meitä. Kiitos kaikille tavalla tai toisella mukana olleille. Kiitos villasukista ym. joita oli paljon! Sadat pienet jalat saavat joulupaketissa lämpimät sukat. Saimme osallistua historialliseen ensimmäiseen kokoukseen Credetsin
uudessa kirkossa. Ihmiset tulivat liikutuksesta itkien ehtoollistilaisuuteen. Junavaunu on
nyt vaihtunut paikkakunnan kauneimpaan rakennukseen – Kiitos Jumalalle!

Heinolan seurakunnan onnitteluadressi kiinnitettiin lavalla olevaan ristiin. Adressilahjalla hankimme seurakunnalle astioita, kuten kattiloita, kuppeja, lautasia ym. ruokailuvälineitä. Heillä ei ollut muuta kuin penkit ja ehtoolliskaluston olivat saaneet hankituksi.

Pidimme myös kokouksen Fakian kylässä, aivan Turkin rajalla. Pyhä Henki lankesi
voimallisesti tuossa tilaisuudessa. Odotamme mielenkiinnolla viestejä siitä, mitä Jumala teki
Sulkekaamme nuo ihmiset esirukouksiimme, sillä herätyksen tuulet puhaltavat voimallisesti näissä romani-turkkilaisissa kylissä. Muistetaan seurakunnan pastoria, jota Herra väkevästi käyttää.

Meidän Herramme on Voittaja!

Seppo, Tarja, Pekka, Marja, Rami ja Sinikka

Takaisin ajankohtaista sivulle

...

Heinolan Helluntaiseurakunta - Siltakatu 42 - 18100 Heinola - Olet lämpimästi tervetullut!