WPK-talon evankeliumin ja esirukousten illat

To 13.9 klo 18:00
Yrjö ja Elisabeth Pajunen,
Ali Niemelä ( Alin tarina / Youtube )

To 11.10 klo 18:00
Raimo Karmitz, lauluryhmä ja todistuspuheeenvuoroja

To 15.11 klo 18:00
”Taivas ehjäksi rakastaa” Heimo Enbuska
/ Youtube

Hengellisen musiikin saralla jo reilut 30 vuotta puurtanut Heimo Enbuska esitellään usein suomalaisten tuntojen tulkiksi.
- Ensisijaisesti en miellä itseäni niinkään muusikoksi, vaan enemmänkin ehkä tarinoiden kertojaksi. Tarinoiden, jotka on puettu säveliin ja kirjoitettu lauluiksi, tarkentaa Enbuska.
- Omat lauluni ovat useimmiten syntyneet erilaisista kohtaamisista. Tilanteista, joissa jonkun ihmisen kohtalo on puhutellut ja raapaissut jollakin tavalla omaa sieluani. Ei haavoittaen, vaan herättäen näkemään sellaista, joka kiireen keskellä valitettavasti jää usein huomaamatta. Heimo Enbuskan laulut kertovat keskeneräisyydestä, ihmisen iloista ja suruista. Kaiken pohjalla soi kuitenkin kristillisen sanoman rohkaiseva perussävel.
- Meitä ihmisiä ei yhdistä niinkään vahvuudet, vaan useimmiten me löydämme itsemme siitä, kun joku uskaltaa paljastaa jotain omasta rosoisuudestaan. Enbuska on vuosien saatossa julkaissut lukuisia äänitteitä ja työn alla on parasta aikaa uusi levy.
- Konserteissa viime aikoina ehkä toivotuin laulu on ollut laulu Taivas ehjäksi rakastaa.
..

To 13.12 klo 18:00
Kaiken kansan joulujuhla, Leif Lindeman

- - -

Olemme pitäneet kaksi kertaa kuussa tilaisuuksia, joissa apunamme ovat olleet ”Harashoo”-lauluryhmä sekä henkilökohtaisia todistajia. Kynnys WPK:n talolle on matala ja olemme saaneet rukoilla henkilöiden puolesta, jotka eivät seurakuntaan uskaltaudu.

Herra on pelastanut, uudistanut, parantanut ja täyttänyt Pyhällä Hengellä ihmisiä läheltä ja kaukaa, tuttuja ja tuntemattomia. Kesän aikana pidämme tauon mutta syyskuussa on tarkoitus jälleen aloittaa j.H.s.

Parantumisestaan on todistanut mm. Elna, joka parani pohjelihasvaivasta, Marja ristiselän vaivasta, Aili iskiaksesta ja silmäsairaudesta, Lilja ruususta. Eräs nainen ei saanut unta ja jos
nukahti näki painajaisia. Rukoiltiin ja yöunet ovat olleet 8 tuntia ja pelkästään kauniita unia.
Useista muistakin parantumisista olemme saaneet palautetta. Herra on koskettanut henkilökohtaisissa ongelmissa ja olemme kiitollisia siitä, että ”Herra on tänäänkin vielä sama voimassaan”.

Rukoilemme ja odotamme vielä suurempia Jumalan tekoja, sillä meillä on usko, että näin tapahtuu.

Rukoilemme, että Herran Henki laskeutuu Heinolan ylle.

Takaisin 'ajankohtaista' -etusivulle

EVANKELIUMIN ILLAT
Heinolan WPK-talolla

tulossa syksyllä 2012

- Heimo Enbuska -
- Leif Lindeman -

...

- TERVETULOA -

Heinolan Helluntaiseurakunta - Siltakatu 42 - 18100 Heinola - Olet lämpimästi tervetullut !