- Yhteyttä ja evankeliumia Heinolassa yli 60 vuotta

Seurakunnan vaiheisiin mahtuu monenlaista, iloja ja koettelemuksia, Jumalan ihmeitä, voittoja ja tappioita. Seurakunta ei kuitenkaan elä menneissä siunauksissa, vaan katsoo luottavaisin mielin eteenpäin. Jumala on tämän päivän ja tulevaisuuden Jumala.

Heinolan Helluntaiseurakunta haluaa toimia tämän kaupungin parhaaksi. Haluamme siunata päättäjiä ja antaa kaiken mahdollisen tukemme kaupunkimme hyvinvoinnin puolesta. Haluamme tehdä vapaaehtoista työtä julkisesti ja ruohonjuuritasolla ihmistä tukien. Tärkein tehtävämme on ilosanoman eteenpäin vieminen Heinolaan ja maailman ääriin asti.(Lähetys-strategia) Evankeliumi on vapauttanut lukemattomia ihmisiä. Se on muuttanut alkoholisteja, huumeiden käyttäjiä ja rikollisia. Evankeliumin sanoma on tehnyt heistä yhteiskuntakelpoisia ja onnellisia ihmisiä. Se on antanut toivoa toivottomuuteen, lohtua lohduttomuuteen, valoa pimeyteen, iloa suruun. Kuolemanvirralla ja kärsimysten laaksossa se on ollut kallein aarre. Se on tuonut turvallisuuden tunnetta turvattomuuteen, nostanut alaspainettuja, rohkaissut lukemattomia ihmisiä. Evankeliumi on ollut sielumme ja henkemme ravintona, josta koko sivistyksemme ja hyvinvointimme on saanut alkunsa. Se on ollut ja tulee aina olemaan, kun se oikein ja oikeassa hengessä julistetaan, paras ja ennaltaehkäisevin sanoma kaikkea kurjuutta vastaan.

Helluntaiseurakunta edustaa evankelista, raittiin suunnan karismaattista suuntausta sekä herätyskristillisyyttä. Kristittyinä haluamme olla läheisessä yhteistyössä kaupunkimme kaikkien kristillisten kirkkojen kanssa. Helluntaiseurakunta pyrkii olemaan opillisesti uuden testamentin mukainen, Kristus-keskeinen, apostolinen seurakunta. Emme halua fundamentalistista opinkiihkoa, vaan haluamme omistaa raamatun hengen, rakkauden, joka ottaa lähimmäisen huomioon. Emme ole aina onnistuneet, mutta pyrkimyksemme on mennä Jumalan armon avulla eteenpäin. Kaikkia Heinolan kaupungin asukkaita siunaten,

Heinolan Helluntaiseurakunta

MEDIAA - mp3 / mp4

21.4.2010
Veikko Manninen
Jeesus tulee takaisin

7.3.2010
Juhani Waris
Tervehdys seurakunnalle

9.1.2010
Mirja Vehosmaa (TV7)
Kristityn uusi elämä

10.1.2010
Mirja Vehosmaa (TV7)
Uusi voima

21.11.2009
Petri ja Tiina Viinikkala
Avioliiton syyshuoltoa

Heinolan Helluntaiseurakunta - Siltakatu 42 - 18100 Heinola - Olet lämpimästi tervetullut!