Turva Jumalassa 4

Huomenna on äitienpäivä. Minulle yksi elämän tärkeimpiä asioita on ollut olla äiti. Lasten saaminen ei kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys. On paljon tyhjiä sylejä, joihin omaa lasta ei toiveista huolimatta ole saatu. Voin vain arvailla kuinka kipeä asia voi olla, toivon sinulle voimia.

Olen kiitollinen Taivaan Isälle siitä lahjasta, että olemme saaneet lapsen. Lapset todellakin ovat aina Jumalan antamia kallisarvoisia lahjoja. Eikä vahinkoja ole, Jumala on nähnyt meistä jokaisen jo äitimme kohdussa, ennen kuin olemme eläneet ensimmäistäkään päivää täällä maanpäällä (Ps. 139:13-16). Jumalan silmissä juuri sinä olet kallisarvoinen ihme.

Äitienpäivänä on paikallaan sanoa kiitos omalle äidille. Olen kuusilapsisien perheen kuopus ja voisi ajatella, että siinä vaiheessa rakkaus olisi jo lopussa, että sitä olisi kulunut jo vanhemmille sisaruksille niin paljon, ettei minulle olisi enää riittänyt. Mutta mitä vielä, olen saanut osakseni mittaamattoman suuren määrän äidinrakkautta (ja Isän rakkautta myös!), sitä on todellakin riittänyt meille kaikille. Ja se vaikuttaa olevan ehtymätön luonnonvara, kun sitä riittää edelleen meille lapsille ja myös lasten lapsille ja lasten lasten lapsille. Kiitos Äiti kaikesta rakkaudesta ja huolenpidosta, uhrauksista ja vaivannäöstä. Rakas Äiti, olet maailman paras äiti!  

Äidin rakkaus on ihmeellistä. Mutta Jumalan rakkaus on vielä ihmeellisempää. Äitinä ajattelee, että olisi valmis tekemään mitä tahansa lapsensa puolesta, antamaan vaikka sen kuun taivaalta.   Äidin tekemät uhraukset ovat rajallisia ja niiden vaikutukset vielä rajallisempia. Kaikkivaltiaan Jumalan rakkaus on kaikkivoipaa. Jeesus oli valmis kuolemaan ja sovittamaan syntimme, että me saamme elää mahtavaa elämää jo nyt, jatkuen iankaikkisuuteen asti. Jumalan rakkaus on ehdotonta ja tarjolla jokaiselle – Uskallatko antautua Jumalan rakastamaksi?

Ps. 37:5           Anna tiesi Herran haltuun, turvaa häneen. Hän pitää sinusta huolen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print