Turva Jumalassa 6

Voi hyvänen aika, kuinka nopeasti aika rientää. Mitä enemmän tulee ikää, niin sitä tiuhempaan tahtiin tuntuu joulu ja juhannus vuorottelevan. Tämän vuoden juhannus olikin monella tapaa erilainen kuin edeltäjänsä. Olen niin kiitollinen, että saimme juhlia keskikesän juhlaa kesäkelissä. Valon lisäksi oli lämmintä, oikein kunnon helle. Tänä juhannuksena ei tarvinnut edes sateenvarjoa, kelit olivat todella kohdillaan.

Koko aikuisikäni olen viettänyt kaikki juhannukset Keuruulla helluntaiherätyksen juhannuskonffassa. Tai yksi vuosi jäi väliin, kun olimme perheenä kokonaisen vuoden Espanjassa. Tähän asti ainut tietämäni juhannuksen viettotapa oli ollut mennä konffaan, tehdä siellä vähän talkoohommia, nukkua teltassa ja nähdä tuttuja. Mutta nyt korona toi muutoksen tähänkin perinteeseen. Yritin kyllä vähän tapella muutosta vastaan, ja ostin meille virtuaalisen telttapaikan.

Juhannus kului kotona leväten, auringosta ja koskettavasta Nettikonffasta nauttien. Viikonlopun aikana tuli todella vaikuttavia kokoustaltiointeja vuosien varrelta, muutama tätä vuotta varten tehty tilaisuus ja mielenkiintoisia livehaastatteluja. Onnistunut kokonaisuus. Oli ilo huomata, että puheet ja laulut toimivat edelleen ja ne siunasivat tuoreella tavalla. Muistan kuinka kosketettu olin vuonna 2012 Mika Yrjölän puheesta lähetyskokouksessa ja täytyy tunnustaa, että nenäliinoja kului taas, kun sitä kuuntelin. Onneksi Jumala tietää mitä sallii, mitä tekee ja miten Hänen hyvä tahtonsa tapahtuu – parasta on silloin, kun on turva Jumalassa!

Jos et vielä ole kuunnellut yhtään Nettikonffan tilaisuutta, niin sitten kun sinulla on sopivasti luppoaikaa, niin mene vaikka meidän seurakunnan Facebook sivulle ja vaikka Uskotv.fi ja katso videotallenteita ja virvoitu.

Ja jos sinustakin tuntuu, että aika kuluu nopeasti, niin pidä varasi, että ehdit kaiken kiireen keskellä ratkaista, miten vastaat Jumalan sinulle tarjoamaan pelastuskutsuun. Jeesuksen ristintyön tähden tarjolla on yltäkylläistä elämää nyt heti, jatkuen iankaikkisesti. Elämäsi tärkein tarjous.

Ps. 37:5           Anna tiesi Herran haltuun, turvaa häneen. Hän pitää sinusta huolen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print