Turva Jumalassa 8

Voi hyvänen aika sentään, kuinka aika rientää. Takana on ihana kesä ja saamme nauttia jo upeasta syksystä. Voi kuinka meitä on hellitty auringolla ja lämmöllä, vaikka kalenteri näyttää jo lokakuuta. Olen pyrkinyt oikein tankkaamaan valoa varastoon.

Arjen rutiinit pyörivät ja viikot seuraavat toisiaan. Seurakunnassa säännölliset toiminnot jatkuvat melkein kuin ennenkin, tosin koronaan liittyvät turvatoimet näkyvät edelleen. Kiinnitämme tietenkin erityistä huomioita hygieniaan, esillä on käsidesiä ja turvavälien takia kokoussalin istuimia on vähennetty huomattavasti. Suosittelemme myös kasvomaskien käyttöä tilaisuuksissamme. Pyrimme myös striimaamaan lähetyksiä, jotta niitä voi katsella myös kotoa käsin. Noudatamme viranomaisten antamia suosituksia.

Korona voi aiheuttaa pelkoa ja ahdistusta. Se vaikuttaa terveyden lisäksi mm. talouteen, sosiaalisiin suhteisiin ja kaikkinensa elämänhallintaan. Haluan kertoa, että pelon alle ei tarvitse nääntyä. Jeesus lupaa antaa rauhan, joka ylittää ymmärryksen, rauhan, joka ei horju, vaikka ympärillä tapahtuisi mitä. Jeesuksen antama rauha on sisäistä rauhaa. Sisäinen rauha säilyy, vaikka joutuu kohtaamaan pelottavia tai ahdistavia asioita. Sisäinen rauha on niin voimakasta, että se voittaa jopa kuoleman pelon. Jos sinulla ei ole vielä Jeesuksen tarjoamaa rauhaa, niin suosittelen koko sydämestäni tutustumaan Jeesukseen.

Ps. 37:5           Anna tiesi Herran haltuun, turvaa häneen. Hän pitää sinusta huolen!

Kuva: Johanna Lahtinen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print