Livelähetykset

keskiviikkona        klo 19           Rukouslive
torstaina                 klo 18          Toivoa perheille
perjantaina             klo 18          Nollasta sataan

Katsele lähetyksiä suorana Uskotv:n tai Facebookin kautta.

Voit seurata meitä myös jälkikäteen, silloin kun sinulle sopii, Uskotv:n, Facebookin tai YouTuben kautta.

Tervetuloa seuraamaan lähetyksiä!

Klikkaa itsesi  mukaan oheisista kuvakkeista.

Ota Heinolan Helluntaiseurakunnan somekanavat seurantaan

JUHANNUSKONFFERENSSI ONKIN TÄNÄVUONNA NETTIKONFFA

Korona-ajan teemalehti käsittelee toivoa

Heinolassa jaettiin tänään 14.5.2020 useimpiin koteihin (ei täyspeitto) korona-ajan kokemuksia käsittelevä teemalehti. Hyvä Sanoma -lehden eritysnumerossa muun muassa yli-lääkäri, perheterapeutti ja yrittäjä kertovat siitä, miten koronavirus näkyy heidän työssään sairaalassa, perheiden parissa ja liike-elämässä. Myös epidemian vuoksi karanteenissa oleva vanhus kuvaa oman arkensa sujumista.

Yksi lehdessä haastatelluista henkilöistä on seinäjokelainen ylilääkäri Matti Rekiaro, joka toimii epidemian torjunnan näköalapaikalla. Hän työskentelee Etelä-Pohjanmaan sairaan-hoitopiirin perusterveydenhuollon ja terveyden edistämisen yksikön, Aksilan, johtajana. Re-kiaron mukaan vakavan kriisin keskellä tärkeät peruskysymykset nousevat usein esiin.
”Kriisi punnitsee arvot ja mittaa elämänkatsomuksen voiman”, ylilääkäri sanoo.

Lehden haastatteluissa pohditaan monipuolisesti sitä, mistä ihmiset saavat voimavaroja haasteiden keskellä elämiseen. Eritysnumeron teemana on ”Turva, toivo ja tulevaisuus”.

Lehti on paikallisen helluntaiseurakunnan kustantama ja lahjoittama lukupaketti suurelle osalle paikkakunnan talouksia (ei kuitenkaan täyspeitto). Sen ovat tuottaneet yhteistyössä Suomen Helluntaikirkko, Hyvä Sanoma ry ja Aikamedia Oy.