Lähetykset kesätauolla

sunnuntaina  Uskotv, Facebook, YouTube
  • Jumalanpalvelus
  • kesällä tilaisuuksia ei striimata
torstaina
  • Nollasta sataan keskusteluohjelma Uskotv,  Facebook, YouTube

Tervetuloa seuraamaan ohjelmia, runsaasti tallenteita katsottavissa!

Klikkaa itsesi  mukaan oheisista kuvakkeista.

Ota Heinolan Helluntaiseurakunnan somekanavat seurantaan

Korona-ajan teemalehti käsittelee toivoa

Heinolassa jaettiin tänään 14.5.2020 useimpiin koteihin (ei täyspeitto) korona-ajan kokemuksia käsittelevä teemalehti. Hyvä Sanoma -lehden eritysnumerossa muun muassa yli-lääkäri, perheterapeutti ja yrittäjä kertovat siitä, miten koronavirus näkyy heidän työssään sairaalassa, perheiden parissa ja liike-elämässä. Myös epidemian vuoksi karanteenissa oleva vanhus kuvaa oman arkensa sujumista.

Yksi lehdessä haastatelluista henkilöistä on seinäjokelainen ylilääkäri Matti Rekiaro, joka toimii epidemian torjunnan näköalapaikalla. Hän työskentelee Etelä-Pohjanmaan sairaan-hoitopiirin perusterveydenhuollon ja terveyden edistämisen yksikön, Aksilan, johtajana. Re-kiaron mukaan vakavan kriisin keskellä tärkeät peruskysymykset nousevat usein esiin.
”Kriisi punnitsee arvot ja mittaa elämänkatsomuksen voiman”, ylilääkäri sanoo.

Lehden haastatteluissa pohditaan monipuolisesti sitä, mistä ihmiset saavat voimavaroja haasteiden keskellä elämiseen. Eritysnumeron teemana on ”Turva, toivo ja tulevaisuus”.

Lehti on paikallisen helluntaiseurakunnan kustantama ja lahjoittama lukupaketti suurelle osalle paikkakunnan talouksia (ei kuitenkaan täyspeitto). Sen ovat tuottaneet yhteistyössä Suomen Helluntaikirkko, Hyvä Sanoma ry ja Aikamedia Oy.