Toimintoja

Nuorisotyö

Sisäänkäynti alatakapihan kautta
Olis kiva nähdä just sua
Tervetuloa !

Sinä olet kallisarvoinen ja tärkeä. Jumala on luonut sinut kuvakseen ja rakkautensa kohteeksi, Hän iloitsee sinusta. Sä riität omana ittenäs. Tule mukaan seurakunnan k-13 nuortentoimintaan.

Olet tervetullut lauantaisin klo 18:00-21:30 Lighthouse-iltoihin (~3 x kk) seurakunnan alakertaan, sisäänkäynti alatakaoven kautta.  Laita googleen Siltakatu 42 tai Temppelikatu 1 ja oot jo aika lähellä.

Lighthousen seuraavat illat: 

la 2.12.2023 spessu ilta alkaa jo klo 15 yläkerrassa: RuksinRakkaidenNuorten kokoontumisajot, mukana myös David ja Ulla

la 9.12.2023 pikkujoulumeiningit

Joulutauko

Mut hei, tää on vaa suunnitelma ja tää saattaa tässä syksyn mittaan vielä elää ja muuttua. 

Nuorten oma Raamis  maanantaisin klo 16:30.  Jos haluut kasvaa ja vahvistua sun uskossa Jeesukseen, niin täällä voit saada eväitä siihen. Tuu mukaan viikon parhaaseen kokoontumiseen!  – Joulutauolla – jatketaan tammikuussa 

Olkkari löytyy osoitteesta Torikatu 5 – tuu piipahtamaan!

Nuorten Olkkari keskiviikkoisin klo 14-  tervetuloa!  

Tyttöjen torstai Olkkarissa torstaisin klo 14- tervetuloa!

Seuraa meitä instassa @Lighthouseh(

Lapsityö

Jeesuksella oli aikaa lapsille ja Hän siunasi heitä. Mekin haluamme siunata lapsia ja kertoa heille rakastavasta Taivaan Isästä.

Pyhäkoulu järjestetään kouluvuoden aikana sunnuntaisin klo 11 jumalanpalveluksen aikana, siirrymme yhdessä alakerran pyhäkoulutiloihin noin klo 11:20 ja palaamme takaisin yläkertaan jumalanpalveluksen päättyessä.  Pyhäkoulu sopii lapsille, jotka osaavat kuunnella ohjeita ja toimia ryhmässä. Tällä hetkellä mukana on 5-11 vuotiaita. Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun kertomuksia ja touhutaan yhdessä.

Pyhäkoulun syyskausi alkaa su 20.8.203 klo 11. Joulutauko alkaa su 10.12.2023, silloin osallistutaan  seurakunnan joulujuhlaan

Kouluvuoden aikana järjestään alakoululaisten kerho tiistaisin klo 16.45-18:00. Sisäänkäynti takaoven kautta. Kerhossa pelataan, leikitään, kisaillaan ja touhutaan yhdessä sekä kerrotaan Raamatun supersankareista. Lopuksi mehutarjoilu.

Kerho jatkuu syksyllä ti 22.8.2023 klo 16:45. Syyskauden päättäjäiset ti 28.11.2023.

Kesän kohokohta on alakouluikäisten “yökerho seurakunnalla” heti ekalla lomaviikolla kesäkuussa ti 6.6.2023  – Yökerho oli menestys, jatketaan ensi kesänä

Opetus, rukous ja yhteys

Seurakunnan merkittävin kokoontuminen on sunnuntain Jumalanpalvelus, yleensä klo 11. Tilaisuus koostuu musiikista, Raamatunopetuksesta ja rukouksesta, Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme ehtoollisjuhlaa, johon kaikki Jeesukseen henkilökohtaisesti uskovat ovat tervetulleita osallistumaan.

Erilaiset ryhmät kokoontuvat viikolla; lapset, nuoret, miehet, musiikkiryhmät, hallitus, vanhimmisto, kiinteistönhuolto ym.  

Rukoustilaisuudet ovat ma (naisten oma) klo 17,  ti klo 11, ke klo 18 & pe klo 18 

 

Tervetuloa yhteyteen! 

Evankeliumi

Jeesuksen lähetyskäsky: ” Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille”. Markus 16:15.

Järjestämme tilaisuuksia, joissa kerromme Jumalan suurista teoista – ja erityisesti siitä miten ihmisen elämä voi muuttua kun hän tulee Jumalan yhteyteen.

Seurakuntamme on mukana yhteiskristillisissä tapahtumissa ja järjestää erilaisia kaikille avoimia teematilaisuuksia kuten:
– Evankeliumin iltapäivä kesäteatterilla elokuulla suuren soittokunnan tahdittamana

Kansainvälinen työ – International Operations

Tuemme seuraavia missioita:

  • Hannu Lahtinen, vainotut kristityt, muslimityö ja sen koordinointi eri maissa.
  • Kari Halonen, lapsi- ja leirityön koordinaatio mm. Venäjällä, Nepalissa, Espanjassa, Bulgariassa ja Equdorissa. 
  • Fida, pioneeripastorit
  • Naham ry, Israel ja juutalaisten kauttakulku- ja avustustyö. 

Kotimaassa toimimme myös maahanmuuttajien keskuudessa evankeliumia kertoen.

Musiikki

Tilaisuuksissa esiintyy erilaisia musiikkiryhmiä, bändejä ja kokoonpanoja, lähtien yksinlaulusta laajoihin kuoroihin ja orkestereihin. Useissa tilaisuuksissa on myös yhteislauluja, joiden sanat näytetään valkokankaalle.

Diakonia

Seurakunnan jäsenet ovat muodostaneet laajaan diakonityön ryhmän, joka auttaa jäseniä tai jäseniksi liittyviä eri tavoin. 

Ruokakassijakelu perjantaina klo 12 sisätiloissa, alussa hartaushetki

Syyskauden viimeinen jakelu pe 15.12.2023

– joulutauko –

Kevätkauden ensimmäinen jakelu pe 5.1.2024

Auvoisasti yhdessä - Avioliittotyö

TULOSSA

Auvoisasti yhdessä on  Ulla Dahlenin vetämä, mahtava  avioparikurssi. Kurssi sopii sekä tuoreille että varttuneemmille aviopareille – aina on mahdollista rohkaista, kannustaa ja rakastaa  omaa puolisoa vielä enemmän, tai oppia olemaan itseään kohtaan armollisempi.  Kurssille osallistuminen on fiksu satsaus elämäsi tärkeimpään ihmissuhteeseen. 

Tiedustelut Heinolanhelluntaiseurakunta(ät)gmail.com