Toimintoja

Nuorisotyö

Sisäänkäynti alatakapihan kautta
Olis kiva nähdä just sua
Tervetuloa !

Sinä olet kallisarvoinen ja tärkeä. Jumala on luonut sinut kuvakseen ja rakkautensa kohteeksi, Hän iloitsee sinusta. Sä riität omana ittenäs. Tule mukaan seurakunnan k-13 nuortentoimintaan.

Olet tervetullut lauantaisin klo 18:00-21:30 Lighthouse-iltoihin (3 x kk) seurakunnan alakertaan, sisäänkäynti alatakaoven kautta.

Lighthouse kesätauolla – illat jatkuu la 21.8.2021  – See you soon!

Seuraa meitä instassa #Lighthousehla

Lapsityö

Jeesuksella oli aikaa lapsille ja Hän siunasi heitä. Mekin haluamme siunata lapsia ja kertoa heille rakastavasta Taivaan Isästä.

Pyhäkoulu järjestetään kouluvuoden aikana sunnuntaisin klo 11 jumalanpalveluksen aikana, siirrymme yhdessä alakerran pyhäkoulutiloihin noin klo 11:20 ja palaamme takaisin yläkertaan jumalanpalveluksen päättyessä.  Pyhäkoulu sopii lapsille, jotka osaavat kuunnella ohjeita ja toimia ryhmässä. Tällä hetkellä mukana on 5-11 vuotiaita. Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun kertomuksia ja touhutaan yhdessä.

Kouluvuoden aikana järjestään alakoululaisten kerho tiistaisin klo 16.45-18:00. Sisäänkäynti takaoven kautta. Kerhossa pelataan, leikitään, kisaillaan ja touhutaan yhdessä sekä kerrotaan Raamatun supersankareista. Lopuksi mehutarjoilu. Syksyn startti ti 24.8.2021 klo 16:45

Pyhäkoulu ja kerho kesätauolla, jatkuu syksyllä

Kesän kohokohta on alakouluikäisten Ystävyyden ja Yllätysten kesäleiri Saksalan seikkailukeskuksessa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Seurakunnan YouTube kanavalla on soittolista, jossa  Johanna lukee Max Lucadon kirjan Jumalan lupauksista. Klikkaamalla kuvaa löydät videot.

Opetus, rukous ja yhteys

Seurakunnan merkittävin kokoontuminen on sunnuntain Jumalanpalvelus, yleensä klo 11. Tilaisuus koostuu musiikista, Raamatunopetuksesta ja rukouksesta, Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme ehtoollisjuhlaa, johon kaikki Jeesukseen henkilökohtaisesti uskovat ovat tervetulleita osallistumaan.

Erilaiset ryhmät kokoontuvat viikolla; lapset, nuoret, naiset, ikääntyneet, miehet, musiikkiryhmät, hallitus, vanhimmisto, kiinteistönhuolto ym.

Rukoustilaisuudet ovat ti klo 10, ke klo 18, pe klo 18

Ovet saavat olla taas auki, tervetuloa seurakuntaan!

Evankeliumi

Jeesuksen lähetyskäsky: ” Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille”. Markus 16:15.

Järjestämme tilaisuuksia, joissa kerromme Jumalan suurista teoista – ja erityisesti siitä miten ihmisen elämä voi muuttua kun hän tulee Jumalan yhteyteen.

Seurakuntamme on mukana yhteiskristillisissä tapahtumissa ja järjestää erilaisia kaikille avoimia teematilaisuuksia kuten:
– Yhteiskristillinen Jeesus – marssi vappuna
– Evankeliumin iltapäivä kesäteatterilla elokuulla suuren soittokunnan tahdittamana

Kansainvälinen työ – International Operations

Tuemme seuraavia missioita:

• Sami Vottonen, Camino – työ Espanjassa, kylästä kylään kirjallisuuden jakoa ja henkilökohtaista evankeliointia.
  • Hannu Lahtinen, vainotut kristityt, muslimityö ja sen koordinointi eri maissa.
  • Kari Halonen, lapsi- ja leirityön koordinaatio mm. Venäjällä, Nepalissa, Espanjassa, Bulgariassa ja Equdorissa.
  • Ulla ja David Dahlen, Fidan projektit Aasiassa.
  • Naham ry, Israel ja juutalaisten kauttakulku- ja avustustyö.

Tulossa lähetysjumalanpalvelus su 29.8.2021 lo 11 – vierailijana Sami Vottonen

Kotimaassa toimimme myös maahanmuuttajien keskuudessa evankeliumia kertoen.

Musiikki

Tilaisuuksissa esiintyy erilaisia musiikkiryhmiä, bändejä ja kokoonpanoja, lähtien yksinlaulusta laajoihin kuoroihin ja orkestereihin. Useissa tilaisuuksissa on myös yhteislauluja, joiden sanat näytetään valkokankaalle.

Diakonia

Seurakunnan jäsenet ovat muodostaneet laajaan diakonityön ryhmän, joka auttaa jäseniä tai jäseniksi liittyviä eri tavoin.

Ruokakassijakelu seurakunnan parkkialueella perjantaisin  klo 12, niin kauan kuin kasseja riittää.

Viimeinen jakelu ennen kesätaukoa 18.6.2021

Alustavan suunnitelman mukaan jakelu jatkuu taas 13.8.2021 klo 12