Toimintoja

Nuorisotyö

Sisäänkäynti alatakapihan kautta
Olis kiva nähdä just sua
Tervetuloa !

Sinä olet kallisarvoinen ja tärkeä. Jumala on luonut sinut kuvakseen ja rakkautensa kohteeksi, Hän iloitsee sinusta. Sä riität omana ittenäs. Tule mukaan seurakunnan k-13 nuortentoimintaan.

Olet tervetullut lauantaisin klo 18:00-21:30 Lighthouse-iltoihin (~3 x kk) seurakunnan alakertaan, sisäänkäynti alatakaoven kautta.

Lighthousen seuraavat illat:

La 21.5.2022 klo 18-21:30 Tomin vetämä “ylkkäilta”

La 28.5.2022 klo 18-21:30 Tomin vetämä “ylkkäilta”

Nuorten oma Raamis nyt kesätauolla  maanantaisin klo 16-17.  Jos haluut kasvaa ja vahvistua sun uskossa Jeesukseen, niin täällä voit saada eväitä siihen. Tuu mukaan viikon parhaaseen kokoontumiseen! 

Seuraa meitä instassa #Lighthousehla

Lapsityö

Jeesuksella oli aikaa lapsille ja Hän siunasi heitä. Mekin haluamme siunata lapsia ja kertoa heille rakastavasta Taivaan Isästä.

Pyhäkoulu järjestetään kouluvuoden aikana sunnuntaisin klo 11 jumalanpalveluksen aikana, siirrymme yhdessä alakerran pyhäkoulutiloihin noin klo 11:20 ja palaamme takaisin yläkertaan jumalanpalveluksen päättyessä.  Pyhäkoulu sopii lapsille, jotka osaavat kuunnella ohjeita ja toimia ryhmässä. Tällä hetkellä mukana on 5-11 vuotiaita. Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun kertomuksia ja touhutaan yhdessä. Pyhäkoulu  jää kesätauolle su su 12.6.2022 jälkeen. Pyhäkoulu jatkuu syksyllä su 28.8.2022.  

Kouluvuoden aikana järjestään alakoululaisten kerho tiistaisin klo 16.45-18:00. Sisäänkäynti takaoven kautta. Kerhossa pelataan, leikitään, kisaillaan ja touhutaan yhdessä sekä kerrotaan Raamatun supersankareista. Lopuksi mehutarjoilu. Kerhon syyskausi starttaa ti 30.8.2022. 

Kesän kohokohta on alakouluikäisten Ystävyyden ja Yllätysten kesäleiri Saksalan seikkailukeskuksessa, tänä vuonna se järjestetään perheiden päiväleirinä la 9.7.2022 – varaa päivä jo kalenteriin. 

Seurakunnan YouTube kanavalla on soittolista, jossa  Johanna lukee Max Lucadon kirjan Jumalan lupauksista. Klikkaamalla kuvaa löydät videot. 

Opetus, rukous ja yhteys

Seurakunnan merkittävin kokoontuminen on sunnuntain Jumalanpalvelus, yleensä klo 11. Tilaisuus koostuu musiikista, Raamatunopetuksesta ja rukouksesta, Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme ehtoollisjuhlaa, johon kaikki Jeesukseen henkilökohtaisesti uskovat ovat tervetulleita osallistumaan.

Erilaiset ryhmät kokoontuvat viikolla; lapset, nuoret, miehet, musiikkiryhmät, hallitus, vanhimmisto, kiinteistönhuolto ym.  

Rukoustilaisuudet ovat ma (naisten oma) klo 17,   ti klo 11, ke klo 18 & pe klo 18

Evankeliumi

Jeesuksen lähetyskäsky: ” Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille”. Markus 16:15.

Järjestämme tilaisuuksia, joissa kerromme Jumalan suurista teoista – ja erityisesti siitä miten ihmisen elämä voi muuttua kun hän tulee Jumalan yhteyteen.

Seurakuntamme on mukana yhteiskristillisissä tapahtumissa ja järjestää erilaisia kaikille avoimia teematilaisuuksia kuten:
– Yhteiskristillinen Jeesus – marssi vappuna
– Evankeliumin iltapäivä kesäteatterilla elokuulla suuren soittokunnan tahdittamana

Kansainvälinen työ – International Operations

Tuemme seuraavia missioita:

  • Hannu Lahtinen, vainotut kristityt, muslimityö ja sen koordinointi eri maissa.    
  • Kari Halonen, lapsi- ja leirityön koordinaatio mm. Venäjällä, Nepalissa, Espanjassa, Bulgariassa ja Equdorissa. 
  • Ulla ja David Dahlen, Fidan projektit Aasiassa.
  • Naham ry, Israel ja juutalaisten kauttakulku- ja avustustyö. 

Kotimaassa toimimme myös maahanmuuttajien keskuudessa evankeliumia kertoen.

Musiikki

Tilaisuuksissa esiintyy erilaisia musiikkiryhmiä, bändejä ja kokoonpanoja, lähtien yksinlaulusta laajoihin kuoroihin ja orkestereihin. Useissa tilaisuuksissa on myös yhteislauluja, joiden sanat näytetään valkokankaalle.

Diakonia

Seurakunnan jäsenet ovat muodostaneet laajaan diakonityön ryhmän, joka auttaa jäseniä tai jäseniksi liittyviä eri tavoin. 

 

 

Ruokakassijakelu seurakunnan parkkialueella perjantaisin  klo 11, jaossa 120 kassia, 1/hakija

Huom! Ei jakelua pe 27.5.2022

Kevään viimeinen jakelu pe 3.6.2022.

Syksyn ensimmäinen ruokakassijakelu pe 12. elokuuta 2022

Auvoisasti yhdessä - Avioliittotyö

Syksyllä tulossa mahtava Ulla Dahlenin vetämä Auvoisasti yhdessä avioparikurssi. Tänne kannattaa osallistua niin tuoreiden kuin jo varttuneempienkin avioparien – aina on mahdollista rohkaista, kannustaa ja rakastaa sitä omaa puolisoa vielä enemmän, tai oppia olemaan itseään kohtaan armollisempi.  Kurssille osallistuminen on fiksu satsaus elämäsi tärkeimpään ihmissuhteeseen. 

Katso 10 min videoklippi kurssista klikkaamalla tästä

Ilmoittautuminen on avoinna Heinolanhelluntaiseurakunta(ät)gmail.com