Toimintoja

Nuorisotyö

Sinä olet kallisarvoinen ja tärkeä. Jumala on luonut sinut kuvakseen ja rakkautensa kohteeksi, Hän iloitsee sinusta. Sä riität omana ittenäs. Tule mukaan seurakunnan k-13 nuortentoimintaan.

Olet tervetullut lauantaisin klo 18-22 Lighthouse-iltoihin seurakunnan alakertaan, sisäänkäynti alatakaoven kautta.  Toiminta starttaa kesätauon jälkeen la 5.9.2020 klo 18 – tervetuloa!

Seuraa meitä instassa #Lighthousehla

Lapsityö

Jeesuksella oli aikaa lapsille ja Hän siunasi heitä. Mekin haluamme siunata lapsia ja kertoa heille rakastavasta Taivaan Isästä.

Pyhäkoulu järjestetään kouluvuoden aikana sunnuntaisin klo 11 jumalanpalveluksen aikana, siirrymme yhdessä alakerran pyhäkoulutiloihin noin klo 11:20 ja palaamme takaisin yläkertaan klo 12:30.  Pyhäkoulu sopii lapsille, jotka osaavat kuunnella ohjeita ja toimia ryhmässä. Tällä hetkellä mukana on 5-11 vuotiaita. Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun kertomuksia ja touhutaan yhdessä.  Pyhäkoulun syyskausi starttaa su 30.8.2020.

Kouluvuoden aikana järjestään alakoululaisten kerho tiistaisin klo 16.30-18:00. Sisäänkäynti takaoven kautta. Kerhossa pelataan, leikitään, kisaillaan ja touhutaan yhdessä sekä kerrotaan Raamatun kertomuksia. Lopuksi mehu- ja keksitarjoilu. Kerho starttaa syksyllä ti 1.9.2020 mikäli korona tilanne sallii.

Kesän kohokohta on alakouluikäisten Ystävyyden ja Yllätysten kesäleiri Saksalan seikkailukeskuksessa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kesän 2020 leiri on peruttu koronapandemiaan liittyvien syiden takia.

Opetus, rukous ja yhteys

Seurakunnan merkittävin kokoontuminen on sunnuntain Jumalanpalvelus, yleensä klo 11. Tilaisuus koostuu musiikista, Raamatunopetuksesta ja rukouksesta, Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme ehtoollisjuhlaa, johon kaikki Jeesukseen henkilökohtaisesti uskovat ovat tervetulleita osallistumaan.

Erilaiset ryhmät kokoontuvat viikolla; lapset, nuoret, naiset, ikääntyneet, miehet, musiikkiryhmät, hallitus, vanhimmisto, kiinteistönhuolto ym.

Rukoustilaisuudet ovat ti klo 10, ke klo 18, kk:n kolmas ti klo 13 (Israel).

Evankeliumi

Jeesuksen lähetyskäsky: ” Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille”. Markus 16:15.

Järjestämme tilaisuuksia, joissa kerromme Jumalan suurista teoista – ja erityisesti siitä miten ihmisen elämä voi muuttua kun hän tulee Jumalan yhteyteen.

Seurakuntamme on mukana yhteiskristillisissä tapahtumissa ja järjestää erilaisia kaikille avoimia teematilaisuuksia kuten:
– Yhteiskristillinen Jeesus – marssi vappuna
– Evankeliumin iltapäivä kesäteatterilla elokuulla suuren soittokunnan tahdittamana

Kansainvälinen työ – International Operations

Tuemme seuraavia missioita:

• Sami Vottonen, Camino – työ Espanjassa, kylästä kylään kirjallisuuden jakoa ja henkilökohtaista evankeliointia.
  • Hannu Lahtinen, vainotut kristityt, muslimityö ja sen koordinointi eri maissa.
  • Kari Halonen, lapsi- ja leirityön koordinaatio mm. Venäjällä, Nepalissa, Espanjassa, Bulgariassa ja Equdorissa.
  • Ulla ja David Dahlen, Fidan projektit Aasiassa.
  • Naham ry, Israel ja juutalaisten kauttakulku- ja avustustyö.
  • Juha Lehto, Fidan projektit kotimaassa ja Lähi – Idässä.

Kotimaassa toimimme myös maahanmuuttajien keskuudessa evankeliumia kertoen.

Evankelistat

– Vuokko ja Vesa Saarenpää, evankeliointia eri seurakuntien tilaisuuksissa ja tapahtumissa laajalla alueella kotimaassa ja ulkomailla.

Musiikki

Tilaisuuksissa esiintyy erilaisia musiikkiryhmiä, bändejä ja kokoonpanoja, lähtien yksinlaulusta laajoihin kuoroihin ja orkestereihin. Useissa tilaisuuksissa on myös yhteislauluja, joiden sanat näytetään valkokankaalle.

Diakonia

Seurakunnan jäsenet ovat muodostaneet laajaan diakonityön ryhmän, joka auttaa jäseniä tai jäseniksi liittyviä eri tavoin. Diakoniatyöhön sisältyy myös Lämmin Ateria Lähimmäiselle -tilaisuudet parittoman viikon perjantaisin klo 12 ja elintarvikejakelu tarvitseville joka pe klo 12.

Ruokakassi jakelu  perjantaisin  klo 12 seurakunnan parkkialueella (syyskauden startti 14.8.2020).