Toimintoja

Nuorisotyö

Sisäänkäynti alatakapihan kautta
Olis kiva nähdä just sua
Tervetuloa !

Sinä olet kallisarvoinen ja tärkeä. Jumala on luonut sinut kuvakseen ja rakkautensa kohteeksi, Hän iloitsee sinusta. Sä riität omana ittenäs. Tule mukaan seurakunnan k-13 nuortentoimintaan.

Olet tervetullut lauantaisin klo 18:00-21:30 Lighthouse-iltoihin (~3 x kk) seurakunnan alakertaan, sisäänkäynti alatakaoven kautta.

Lighthousen seuraavat illat:

vielä la 27.5.2023 klo 18

Sit kesätauko lauantai-illoista. Mutta pidetään viikon paras ilta kesäkuussa maanantaisin klo 17:00 joko Ruksin alakerrassa tai jossain muualla 

Nuorten oma Raamis  maanantaisin klo 16:30.  Jos haluut kasvaa ja vahvistua sun uskossa Jeesukseen, niin täällä voit saada eväitä siihen. Tuu mukaan viikon parhaaseen kokoontumiseen!  

Nuorten Olkkari torstaisin klo 15-  osoitteessa Torikatu 5 – tervetuloa!   KESÄTAUOLLA

Tulossa kesän paras fribaturnaus Kippiksellä.  Varaa päivä, 19.6.2023 – ilmoittautuminen on avattu, ei muuta kuin mukaan karkeloihin. Klikkaa Ruxi open kuvaa ja saat kaiken tarvittavain lisäifon

Mainoksen taustan kuvannut Marika Salmi ig @maarika_s

Seuraa meitä instassa @Lighthousehla

Lapsityö

Jeesuksella oli aikaa lapsille ja Hän siunasi heitä. Mekin haluamme siunata lapsia ja kertoa heille rakastavasta Taivaan Isästä.

Pyhäkoulu järjestetään kouluvuoden aikana sunnuntaisin klo 11 jumalanpalveluksen aikana, siirrymme yhdessä alakerran pyhäkoulutiloihin noin klo 11:20 ja palaamme takaisin yläkertaan jumalanpalveluksen päättyessä.  Pyhäkoulu sopii lapsille, jotka osaavat kuunnella ohjeita ja toimia ryhmässä. Tällä hetkellä mukana on 5-11 vuotiaita. Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun kertomuksia ja touhutaan yhdessä.

Pyhäkoulun kevätkauden päättäjäisretki su 4.6.2023 klo 11

Pyhäkoulun syyskausi starttaa su 20.8.203 klo 11

 

Kouluvuoden aikana järjestään alakoululaisten kerho tiistaisin klo 16.45-18:00. Sisäänkäynti takaoven kautta. Kerhossa pelataan, leikitään, kisaillaan ja touhutaan yhdessä sekä kerrotaan Raamatun supersankareista. Lopuksi mehutarjoilu.

 

Kerho jatkuu syksyllä 

 

Kesän kohokohta on alakouluikäisten “yökerho seurakunnalla” heti ekalla lomaviikolla kesäkuussa ti 6.6.2023  –  ilmoittaudu nyt Johannalle!  

Opetus, rukous ja yhteys

Seurakunnan merkittävin kokoontuminen on sunnuntain Jumalanpalvelus, yleensä klo 11. Tilaisuus koostuu musiikista, Raamatunopetuksesta ja rukouksesta, Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme ehtoollisjuhlaa, johon kaikki Jeesukseen henkilökohtaisesti uskovat ovat tervetulleita osallistumaan.

Erilaiset ryhmät kokoontuvat viikolla; lapset, nuoret, miehet, musiikkiryhmät, hallitus, vanhimmisto, kiinteistönhuolto ym.  

Rukoustilaisuudet ovat ma (naisten oma) klo 17,   ti klo 11, ke klo 18 & pe klo 18

Evankeliumi

Jeesuksen lähetyskäsky: ” Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille”. Markus 16:15.

Järjestämme tilaisuuksia, joissa kerromme Jumalan suurista teoista – ja erityisesti siitä miten ihmisen elämä voi muuttua kun hän tulee Jumalan yhteyteen.

Seurakuntamme on mukana yhteiskristillisissä tapahtumissa ja järjestää erilaisia kaikille avoimia teematilaisuuksia kuten:
– Evankeliumin iltapäivä kesäteatterilla elokuulla suuren soittokunnan tahdittamana

Kansainvälinen työ – International Operations

Tuemme seuraavia missioita:

  • Hannu Lahtinen, vainotut kristityt, muslimityö ja sen koordinointi eri maissa.    
  • Kari Halonen, lapsi- ja leirityön koordinaatio mm. Venäjällä, Nepalissa, Espanjassa, Bulgariassa ja Equdorissa. 
  • Ulla ja David Dahlen, Fidan projektit Aasiassa.
  • Naham ry, Israel ja juutalaisten kauttakulku- ja avustustyö. 

Kotimaassa toimimme myös maahanmuuttajien keskuudessa evankeliumia kertoen.

Musiikki

Tilaisuuksissa esiintyy erilaisia musiikkiryhmiä, bändejä ja kokoonpanoja, lähtien yksinlaulusta laajoihin kuoroihin ja orkestereihin. Useissa tilaisuuksissa on myös yhteislauluja, joiden sanat näytetään valkokankaalle.

Diakonia

Seurakunnan jäsenet ovat muodostaneet laajaan diakonityön ryhmän, joka auttaa jäseniä tai jäseniksi liittyviä eri tavoin. 

Ruokakassijakelu perjantaina klo 12 sisätiloissa, alussa hartaushetki

HUOM! EI jakelua pe 19.5.2023

Kevätkauden viimeinen ruokajakelu pe 16.6.2023

Auvoisasti yhdessä - Avioliittotyö

TULOSSA

Auvoisasti yhdessä on  Ulla Dahlenin vetämä, mahtava  avioparikurssi. Kurssi sopii sekä tuoreille että varttuneemmille aviopareille – aina on mahdollista rohkaista, kannustaa ja rakastaa  omaa puolisoa vielä enemmän, tai oppia olemaan itseään kohtaan armollisempi.  Kurssille osallistuminen on fiksu satsaus elämäsi tärkeimpään ihmissuhteeseen. 

Tiedustelut Heinolanhelluntaiseurakunta(ät)gmail.com