Aira – kiitos Jumalalle kaikesta

Kello on jo 1.28 ja minä valvon kipujen takia. Mietin eivätkö nämä kivut lopu ikinä?

Toisaalta minä olen luvannut tyytyä Jumalan tahtoon ja olen kaikesta huolimatta kiitollinen Jumalalle kaikesta hyvästä mitä Hän on antanut minulle ja tulee antamaan. Minusta tuntuu, että ehkä se on juuri tällaista, luottaa täysin Jumalan armoon ja  Hänen hyvyyteensä. Ehkä Jumala on sen takia antanut minulle iloisen ja positiivisen mielenlaadun, että minä nautin pienistä asioista. Minä olen kiitollinen Jumalalle kaikesta.

Minä saan lähetteen sairaalaan. Siellä tutkitaan vielä tarkemmin. Lääkäri sanoi, että kättä ei voi leikata, mutta minä en edes säikähtänyt kuulemaani. Minä olin jo valmistautunut kaikkeen tähän. Minä ajattelin vain, että Jumala voi, kun ihmisapu loppuu. Näin minä uskon. Koska se, mikä ihmiselle on mahdotonta, on Jumalalle mahdollista.

Minä en pelkää mitä tulee tapahtumaan tulevaisuudessa. Minun ainoa rukoukseni on, että jos se  on Jumalan tahto, että minä saan pitää ainoan toimivan  käteni vielä terveenä, niin minä kiitän Jumalaa. Jos käy toisin, niin Jumala on varannut minulle jotain parempaa. Minä uskon Jumalan armoon, hyvyyteen ja rakkauteen. Minulla on luja luottamus Jumalaan ja minä tiedän, että minä olen Hänen siipiensä suojassa. Minulla on syvä rauha ja ilo sydämessäni. Minä tiedän, että minä olen oikeasti Jumalan kämmenellä. Kaikesta huolimatta minä olen iloinen, onnellinen ja tyytyväinen sekä kiitollinen kaikesta. Ilo pulppuaa sisältä kiittäen Jumalaa. Tämä on jotain käsittämätöntä, tämä on aivan uskomatonta – Kiitos Herralle!

Eivät nämä kivut ja välillä käden toimintakyvyttömyys ole mukavia, mutta minulla on vielä kaksi kättä. Se on jo ihme ja kiitoksen aihe. Minä en tipahda ikinä korkealta, koska minä en ole ahne, enkä minä tavoittele mitään maallista omaisuutta – Mitä minä niillä teen? Minä kuulun taivaalliseen kuninkaalliseen perheeseen, minä olen Jumalan lapsi ja perillinen – Mikä  valtava  etuoikeus!

Saattakaa kaikessa anomisenne kiitoksen kanssa tiettäväksi Herralle – kiitoksen kanssa!

Minä olen niin kiitollinen Herralle, että Hän pelasti  minutkin. Tämä on armoa, tämä on kiitoksen aihe. Minun onneni on olla Herraa lähellä. Näin se on ja tulee olemaan. Kiitos Jeesus Kristus kaikesta hyvästä! Aamen!

Aira IIvari