Minulla on sinulle huono uutinen: Kukaan ei ole itsensä oma!

Eivät edes maailman rikkaimmat ihmiset kaikella varallisuudellaan toteuta itseään aivan sata prosenttisesti. Me kaikki olemme saaneet ärsykkeitä elämämme reppuun, alkaen kodistamme, koulusta, kaveriporukasta, työpaikaltamme, televisiosta, lehdistä, internetistä, yms. Jatkuvasti tulee tietoomme asioita jotka vaikuttavat meidän päätöksen tekoon, ajatuksiimme, tekemisiimme ja sanomisiimme.

Sen lisäksi maailman tärkein kirja, Raamattu, Jumalan Sana kertoo meille että, jokaisen ihmisen sydämessä on hyvän ja pahan tieto syntymälahjana. Se tuli silloin kun, Jumalan kiellosta huolimatta, Adam ja Eeva söivät hyvän ja pahan tiedon puun hedelmän.

Niinpä olemme päätyneet tilanteeseen josta Raamattu kertoo: Liha himoitsee Henkeä vastaan ja Henki lihaa vastaan. Ne ovat toisiaan vastaan, niin ettette tee sitä, mitä tahdotte. Gal 5.17

Ihmisen liha on se ulottuvuus meissä joka on kapinassa Jumalaa vastaan. Se on osa meidän luontoa ja luonnetta joka ei tykkää säännöistä ja rajoituksista. Se on erittäin itsekeskeinen ja nautinnonhakuinen. Adamin ja Eevan syntiinlankeemuksen jälkeen, jokaisen ihmisen osaksi on tullut tällainen varjopuoli.

Raamattu sanoo Jeesuksen omille: Niissä te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan tahdon mukaan, sen hengen, joka nyt vaikuttaa tottelemattomuuden lapsissa. Efe 2.2

Jumalalle tottelemattomat ihmiset ovat helpommin pimeyden voimien juksattavissa, paholainen ja hänen pirunsa yllyttävät ihmisiä tekemään pahoja asioita, tekemään syntiä Jumalaa vastaan. Muuten emme voisi ymmärtää sitä pahuutta ja väkivaltaa joka maailmassamme vallitsee. Tämä pirujen yllyttävä vaikutus tulee ajatusmaailmaamme ikään kuin ne olisivat meidän omia ajatuksiamme ja se tekee asioiden käsittelystämme sekavampi.

Ihmisen henki on se ulottuvuus meissä joka saa täyttymyksensä ehyestä suhteesta Jumalaan. Se on osa meidän luontoa ja luonnetta joka aina vetää Jumalaan päin. Hyvyys, uhrautuvaisuus ja jalous ovat se arvoja.

Jumalan Pyhä Henki vaikuttaa ja tuo mieleemme ja henkeemme hyviä ajatuksia ja vetovoimaa Jumalan puoleen ja Jumalan arvomaailmaan päin. Hengessämme me yhdymme siihen.

Jeesus valaisi tätä hyvän ja pahan välistä tilannetta sanoessaan: Hyvä ihminen tuo sydämensä hyvyyden varastosta esiin hyvää, ja paha ihminen tuo sydämensä pahuuden varastosta esiin pahaa, sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu. Luk 6.45

Ihminen syntymästään saakka ei ole hyvä eikä paha, hän on viaton, kunnes ensimmäistä kertaa valitsee mitä antaa tulla ulos sydämestänsä, joko hyvää tai pahaa.

Ettekö tiedä, että ketä palvelemaan ja tottelemaan te antaudutte, sen orjia te olette: joko synnin orjia kuolemaksi tai kuuliaisuuden vanhurskaudeksi? Rom 6.16

Ihmisen mielestä ja ajatusmaailmasta tuli taistelukenttä. Me itse olemme asian ratkaisijat ja tuomarit ja vastuussa siitä. Sellainen sanonta: —Tällainen minä olen enkä voi sille mitään— on vain tekosyy ylläpitää paheitaan.

Jossakin ihmisen elämän vaiheessa, pahuus pääsee läpi, pahan tieto karkaa sydämestä, ja se muuttuu pahan tekemiseksi, pahan sanomiseksi, pahoiksi asenteiksi, pahoiksi uskomuksiksi, omaksumme pahoja arvoja, yms.

Minulla on sinulle hyvä Uutinen: Jeesus On Voittaja ja tahtoo auttaa !!!

Jeesus koki kaikki ihmis-elämän vaikeudet lankeamatta niihin, ja kuolemallaan ja ylösnousemuksellaan Hän Voitti pimeyden voimat. Hänen kanssa sinusta tulee myös Voittaja. Silloin on helppo päästää sydämestä ulos sitä hyvää ja jaloa itseäsi, ja se jos mikä tuo tyydytystä elämään. Eikä Hän ole jättänyt meidät yksin taistelemaan näin voimakkaita vihollisia vastaan, sillä Hän myös antaa meille Pyhän Henkensä avuksi.

Sananlaskut 4 23 sanoo: Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee.

Hyvä elämä tai paha elämä, sinä valitset.