Minun tarinani Elisa Heinonen

Hei, olen Elisa, olen 21-vuotias nuori nainen ja asun Heinolassa. Teen tällä hetkellä töitä ravintola-alalla. Olen kotoisin Heinolasta ja olenkin viettänyt koko ikäni täällä perheeni kanssa.

Uskon asiat alkoivat kiinnostaa minua läheisen ihmisen kautta lisäksi myös vaikean elämäntilanteen myötä. Luin netistä paljon uskon asioista TULE USKOON -nimisen nettisivun kautta ja minua alkoi kiinnostaa, miten aloitetaan Raamatun lukeminen sekä kuinka löytää hyvä seurakunta.

Soitin läheiseen seurakuntaan ja juttelin koska voisin tulla tutustumaan seurakuntaan, menin seuraavana päivänä rukouskokoukseen ja minua jännitti.  Tunsin kumminkin oloni rennoksi ja helpottuneeksi, siellä laulettiin ja ylistettiin Herraa sekä minun puolestani rukoiltiin. Aloin käymään seurakunnassa useammin ja pääsin tekemään asioita, mistä en osannut edes haaveilla – kuten laulamaan julkisella paikalla.

Kävin myös kasteella ja liityin seurakuntaan, olen tavannut ihania ihmisiä ja tärkeintä on, että sain pelastuksen ja iankaikkisen elämän. Ota säkin Jeesus vastaan pelastajana!

Siunausta sinulle!

Elisa Heinonen