Minun tarinani Mirjami Puska (osa 1)

Olen uskovan kodin lapsi. Pienenä istua napotin seuroissa ja kuuntelin innolla puhujaa. Laulut olivat ihania. Tunnelma oli kihelmöivä ja tupa oli täynnä kyläläisiä. Äitini oli taas pistäny parastaan; tillimunaleivät tuoksuivat tarjottimilla ja banaanikakku odotti korkkaajaa. Minä konttasin tuvan pöydän alle, kun puhujan ääni alkoi nousta. Ymmärrin, että minun isäänikin suurempi Isä on olemas. Hänen nimi on Taivaan Isä.

Maailma sitten vieroitti  meidät toisistaan kunnes 44 -vuotiaana tuli niin kova paikka, että Häntä pyysin ja rukoilin. “Jos oot olemas, niin nyt sua tarvitten.” Olin Meilahden neurokirurgisella ja päässäni oli todettu kasvain – maailmani romahti ja valtava ahdistus täytti koko kehon. Muistin lapsuuteni Puskan tuvan tunnelman seuroista ja mieleeni tungi turvallinen olo…ja yht´äkkiä kuulin sanat…siis todellakin kuulin “Sinä olet minun pikku Mirjami ja Minä pidän sinusta aina huolta” Täydellinen rauha ja ilo täytti mun koko mielen ja kehon. Itkin onnesta! Se oli jotain aivan valtavaa!!! 

Jäin odottamaan leikkausta kotiin kuukaudeksi. Ja sen ihanampaa kevättä mulla ei oo koskaan ollu, kun odotin sitä leikkausta. Tiesin, että selviän ja kaikki menöö hyvin. Ilo oli käsittämätöntä – tuntui kuin olisin voittanu loton täyspotin ja maailman kaikki timanttitiarat.  Koin, että kaikki huolet oli ohi – olin täysin turvassa Kaikki näytti ihanalta. Koskaan ei kevään vehreys oo ollu niin vihreää kuin sinä keväänä.

Myöhemmin, kun sitten ihan oikiasti tulin uskoon (joka onkin sitte aivan oma tarinansa) ja Jeesus sai tulla koko sydämeni valtiaaksi, tajusin, että Jeesus oli mua koskettanu jo siellä sairaalassa. Jumalan valtakunnasta pikku Mirjamia hoidettiin ja ohjailtiin. Lapsuuden usko kantoi hedelmää ja isien, äitien ja mummien ja vaarien esirukoukset kantoi. 

Nyt minä rukoilen ja kannan sukuani Jeesuksen eteen…kannan myös tätä Heinolaa, kannan myös sinua, joka tätä luet. Kerro Jeesukselle kaikki! Hän voi auttaa sinua. Koskettakoon Jeesus Kristus sinua tänä keväänä ja antakoon sulle ilon ja rauhan joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Aamen!

Seuraavasta blogitekstistä voit lukea miten mä tulin uskoon!

Sinua siunaten Mirjami